IWC Jaarkalender Portugieser IW503502 Zwitsers Replica Horloge Te Koop

Vandaag deel ik met u deze IWC Jaarkalender Portugieser IW503502 Zwitsers replica horloge. IWC lanceerde dit IW503502-horloge ter gelegenheid van zijn 75-jarig jubileum. Voordien had IWC geen jaarlijkse kalenderwacht en de IWC Portugieser IW503502-horloges vulden de kloof tussen het IWC-merk in de eeuwigdurende kalenderwacht.

De roestvrijstalen kast van dit replica IWC Portugieser IW503502 horloge heeft een diameter van 44 mm en de wijzerplaat is versierd met een radiaal patroon van nachtblauw, waardoor mensen zich mysterieus, diep en vredig voelen. Geef de maand, datum en dag van de week weer in drie onafhankelijke halfronde vensters. Dit Zwitserse replica-horloge belichaamt het ultrahoge vakmanschap en imitatieniveau en de kostenprestaties zijn extreem hoog.

De roestvrijstalen kroon van het IWC-replica-horloge is gegraveerd met het Engelse logo “IWC” op de bovenkant, wat ook de gebruikelijke kroonvorm is van de Portugese serie. De dikte van de zijkant van de kast is relatief matig en hij lijkt niet te dun op de grote wijzerplaat van 44 mm, en ook niet te dik, precies goed. De gegroefde ring is een belangrijk kenmerk van de IWC Portugieser-serie. De geborstelde zijkant ziet er meer gestructureerd uit en is bestand tegen subtiele krassen.

De sluiting is een roestvrijstalen vouwgesp, die geborsteld is gegraveerd met het IWC-merklogo. Als de vouwgesp handiger in het gebruik is, is de pingesp retroer en charmanter en heeft elk type gesp zijn eigen kenmerken. De lugs zijn nog steeds de klassieke IWC-horlogestijl, precies hetzelfde als de IWC Portugieser 7-Day-serie, met een natuurlijke kromming, gepolijst en gepolijst aan de voorkant.

De spiegel is van saffierglas met gebogen randen, iets bol buiten de kast. Het displayontwerp van de jaarkalender is netjes en duidelijk. De drie onafhankelijke halfronde vensters geven achtereenvolgens de maand, datum en week weer. Er is een 7-daagse gangreserve-slotweergave op 3 uur en kleine seconden op 9 uur – perifere baantype minutenschaal en Arabische cijferuurweergave. De lay-out is netjes en het is erg handig om de tijd en datum te lezen.

Het originele horloge is uitgerust met het IWC Cal.52850 automatische uurwerk, dat voor zeven dagen gangreserve kan zorgen. En ons IWC Portugieser IW503502 replica-horloge is uitgerust met een nieuwe, zelfontwikkelde, echt functionele jaarklokbeweging, met een volledige kettingreserve van maximaal 4 dagen. De lay-outstructuur van het voorpaneel is precies hetzelfde als de originele, de bewegingskwaliteit is stabiel en de prestaties zijn langdurig.

Over het algemeen is het uiterlijk van het IWC Annual Calendar Portugieser IW503502 replica horloge erg mooi, vooral de diepe, mysterieuze nachtblauwe wijzerplaat, die erg aantrekkelijk is. Daarnaast is het radiale patroon dat zich van binnen naar buiten verspreidt erg aantrekkelijk. Het eenvoudige en nette ontwerp is genereus en mooi. Het is geschikt voor elke gelegenheid en is het waard om te hebben.