Hublot Big Bang MP-11 Power Reserve 14 Dagen Luxe Replica Horloge

De vorm van het Hublot Big Bang MP-11 horloge is uniek. Het is uitgerust met een nieuwe R & D-beweging geïmporteerd uit Italië (minuten en seconden), de maand en datum van het in-line rolscherm, geladen in een zwarte 914L materiaal zwarte PVD koolstofvezel patroonbehuizing, wat toekomstige dynamiek toevoegt en een ongekende high creëert -end horloge in de horloge-industrie. De lay-out van de wijzerplaat is redelijk, de bovenkant is de dienstregeling en de onderkant is de tandemloop en maand en datum.

Het Hublot Big Bang MP-11 koolstofvezel volledig zwarte replica horloge dat vandaag wordt aanbevolen, maakt gebruik van een rokerig zwart composietmateriaal, zodat het zwarte PVD-behandelde uurwerk en het polymeer composietmateriaal een consistente toon vormen. Dit Hublot Big Bang-replica-horloge dat gebruik maakt van nieuwe 3D-driedimensionale koolstofvezeltechnologie breekt de setting van de inherente platte spiegel, waardoor een driedimensionale koolstofvezelbehuizing ontstaat die ongekend is in de horlogemakerij.

Dit replica Hublot Big Bang MP-11 koolstofvezel geheel zwarte horloge heeft een diameter van 45 mm. 3D-horlogekast van koolstofvezel heeft een extreem lichtgewicht en sterke driedimensionale structuur. Inclusief de band is het gehele horloge erg licht. De geheel zwarte rubberen band en sluiting weerspiegelen de kleur van de kast. De geheel zwarte wijzerplaat is redelijk ingedeeld, de bovenkant is het tijdschema en de onderkant is de tandemloop en maand en datum. De voorkant heeft een hol proces en een deel van de bewegingsstructuur is vanaf de voorkant te zien.

De Hublot Big Bang-serie is altijd al buitengewoon geweest. De onafhankelijke ontwerpstijl en het gebruik van hightech materialen hebben zeer onderscheidende merkkenmerken. Het volledig zwarte replica-horloge van koolstofvezel heeft een geïmporteerde rubberen band, het patroon op de band is hetzelfde als de echte en de opvouwbare gesp is ook erg goed.

Dit Hublot Big Bang MP-11 koolstofvezel geheel zwarte replica horloge is een zeer klassiek exemplaar van Hublot, met een unieke designstijl, in combinatie met het gebruik van hightech materialen, het kan zo’n perfecte mate van imitatie bereiken is zeer goed. Dit unieke temperament van Hublot Big Bang kan je de aandacht van de menigte maken. Als je ook van een replica-horloge met persoonlijkheid houdt, mag je dit premium replica-horloge niet missen