IWC Ingenieur IW323305 Vintage Collection Beste Replica Horloge

Vandaag brengt dit artikel je het IWC Vintage Ingenieur IW323305 replica horloge, met een eenvoudige ontwerpstijl en een scherpe schaal, het lijkt je op elk moment aan het verstrijken van de tijd te herinneren. De witte wijzerplaat voegt een vleugje gentleman elegantie toe. Men kan zeggen dat het een zeer klassiek formeel replica horloge is! Dit replica horloge is een vintage collectie limited-edition IWC Ingenieur-serie beste replica horloge.

Het wijzerplaatoppervlak van het horloge presenteert perfect dezelfde basiskleur als de echte. De streepmarkeringen op de schaal met 100% klonen (de schaalwijzers zijn gerhodineerd) en het lettertype van de wijzerplaat zijn volledig consistent met de echte. Het uurwerk is ingedeeld volgens het originele ontwerp. De Seiko-decoratie op het hoogste niveau en de procesbehandeling met rhodium-plating herstellen perfect alle details.

Dit IWC Ingenieur IW323305 replica horloge heeft geen ingewikkelde functies en geen speciaal uurwerk, maar het bevat de basisfuncties van de IWC pilootserie. Het klassieke ontwerp en de visuele impact van de grote kast brengen de prachtige, heroïsche houding van de horloges van de IWC Ingenieur-serie. De wijzerplaat heeft een mate van ruitvormig, het wijzerplaatoppervlak is het witte radiale patroon en het lettertype is vol en duidelijk.

Onder de 42,5 mm kast en de antireflecterende spiegel van saffierglas van dit IWC Ingenieur IW323305replica-horloge is de wijzerplaat met een eenvoudig ontwerp te zien. De wijzerplaat is voorzien van een “stippellijn” schaal en wijzers in dolfijnstijl. Het kalendervenster gebruikt een vierkant metalen frame, de formaatverhouding en de kleur komen overeen met het origineel. De saffierspiegel is transparant en helder en heeft een dubbellaagse blauwe coating, die onder verschillende hoeken verschillend blauw zal laten zien!

Dit replica horloge maakt gebruik van een geschroefde kroon, wat het horloge een betere waterdichtheidsgarantie geeft. Het iwc-logo op de kroon is duidelijk zichtbaar! De nokken zijn zeer rond en afgeschuind. Deze details weerspiegelen het voortreffelijke vakmanschap van dit hoogwaardige replica horloge! Het uurwerk is uitgerust met Seagull 2836 en het uiterlijk is getransformeerd om hetzelfde te zijn als het origineel, nauwkeurig en stabiel!

De band van dit replica IWC klassieke horloge is gemaakt van koeienhuid geperst krokodillenpatroon materiaal. Hoewel het een leren riem is, voelt deze riem delicaat aan en is comfortabel in gebruik. Al met al is dit IWC Ingenieur IW323305 klassieke replica horloge voortreffelijk in afwerking en de algehele sfeer is uitstekend. Het behoort tot een zeer volwassen en stabiel horloge, wat uitermate geschikt is voor mannen boven de 30 jaar om uit te kiezen!