Uitstekend Breitling Superocean 42 A1736402 / BA32 Duik Replica Horloge

Het replica Breitling Superocean 42 A1736402 / BA32 horloge maakt gebruik van schitterende kleuren op de afgeschuinde binnenste cirkel van de minuutschaal. De stoere zwarte wijzerplaat is bezaaid met Arabische cijfers. De typische grote wijzers maken de leestijd duidelijker. Zowel wijzers als weegschaal zijn voorzien van een lichtgevende coating, waardoor dit replica horloge ook in het donker goed leesbaar is. De zwarte rubberen band heeft uitstekende waterdichte prestaties tijdens het dragen om de pols en is zacht en comfortabel.

Dit Breitling replica horloge is gemaakt van de gepolijste roestvrijstalen kast; 42 * 15 mm prachtige diameter is geschikt voor de meeste mannen en vrouwen. De unidirectionele ratelring is bedekt met zwart gestanst rubber, zeer slijtvast saffierkristal gebogen glas en is gecoat met een schitterende blauwe film om op elk moment een nauwkeurige tijd te garanderen. Uitgerust met top gepolijst 2824 automatisch mechanisch uurwerk, is de gangreserve langer.

Dit Breitling Superocean 42 replica horloge heeft mij niet nodig om uit te leggen, en er moeten veel horlogevrienden zijn die het willen hebben. De 42mm matige afmeting, 500m waterdicht, kleine diameter en diepzeeduikfunctie maken dit hoogwaardige replica horloge zeer waardevol. De diameter van de kroon van het horloge komt overeen met die van het originele product en het klassieke “B” -logo op de bovenkant van de kroon is duidelijk gesneden.

Het Breitling Superocean 42 A1736402 / BA32 replica horloge is imitatie volgens echte Breitling-demontage en streeft ernaar de kwaliteit van de authenticiteit tot in detail perfect te herstellen, om zo het hoogste imitatieniveau te bereiken. Een eerbetoon aan de Breitling Superocean-klassieker. De digitale schaal in de wijzerplaat van het horloge neemt het zandstraalontwerp aan dat consistent is met dat van het origineel. De aanwijzer is een draadtrekproces, dat fijn gemaakt en onberispelijk is.

Dit Breitling horloge is een klassiek duikreplica horloge. De draaibare bezel is erg belangrijk. Het zwarte gedeelte van de duikring is gemaakt van hoogwaardig speciaal rubber materiaal, ingelegd met geborstelde RVS cijfers en schalen. De uitlaatklep is ook consistent met de originele klep en zorgt voor hetzelfde uiterlijk en een uitstekende waterdichtheid, die de afvoer van gas in de hogedruk onderwateromgeving kan garanderen, waardoor de beweging van de beweging wordt beschermd.

De meeste modellen van het merk Breitling hebben relatief grote diameters, vooral de diepduikende modellen zijn 44 mm, waardoor veel spelers met dunne polsen ongeschikt zijn om te dragen. Het Breitling Superocean 42 A1736402 / BA32 replica horloge dat vandaag door dit artikel wordt aangeboden, voldoet aan veel oude spelers die van het merk Braun houden. De details zijn in elk opzicht perfect en het is een zeer uitstekend replica horloge.