Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST Chronograaf Klassiek Replica Horloge

Audemars Piguet is bij veel merken een zeer herkenbaar horloge. De unieke achthoekige kast, acht gepolijste roestvrijstalen zeshoekige schroeven, Méga Tapisserie “oversized ruitversiering, dit zijn de kenmerken van Audemars Piguet horloge. De replica Audemars Piguet 26470ST chronograaf die voor iedereen wordt aanbevolen, erft ook deze unieke stijl en een nieuwe interpretatie van de “Havana stijl horloge.” Het horloge wordt gecombineerd met de “sigaar” Mega Tapisserie oversized geruite decoratieve wijzerplaat, evenals de Caribische blauwe chronograaf wijzerplaat en binnenring.

Dit replica Audemars Piguet 26470ST horloge is gegraveerd volgens het originele 1: 1 en de wijzerplaat is versierd met een groot vierkant geruit decoratief oppervlak. Het geruite arrangement is zeer netjes en gestandaardiseerd, de maat is consistent en de afwerking is uitstekend. De timingfunctie van de wijzerplaat is in één oogopslag duidelijk. De bruine rubberen band is comfortabel om te dragen en weerspiegelt de Havana sigaren wijzerplaat, wat de stijl van Havana het meest levendig benadrukt!

De merkherkenning van dit Audemars Piguet-horloge is de kast van geborsteld metaal in combinatie met de achthoekige bezel, die het ultieme vakmanschap laat zien. Het wordt gecombineerd met een grote sigaren Mega Tapisserie-wijzerplaat met een groot ruitpatroon en een leren riem van dezelfde kleur om een ​​stoere en sportieve look te creëren voor de pols van de drager.

De donkergrijze wijzerplaat is gegraveerd met de “Méga Tapisserie” oversized plaidversiering en de marineblauwe snelheidsmeter, wat elke functie-indicatie zeer intuïtief maakt. De layout en vormgeving van de wijzerplaat zijn zeer gebruiksvriendelijk. De witgouden fluorescerende uurmarkeringen en de Royal Oak wijzers zijn tegen elkaar geplaatst, waardoor het mogelijk is om zelfs in het donker de tijd te observeren.

Het poetsproces aan de zijkant van dit Audemars Piguet-horloge is zeer delicaat en de platte schroeven op de nokken zijn perfect ingelegd! De gepolijste kromming en dikte van de kast zijn perfect gecombineerd, en het ontwerp van de ronde keramische chronograafknoppen aan de zijkant is delicaat van textuur en komt overeen met de donkere wijzerplaat.

Deze onderkast van een replica horloge is ook versierd met acht grote schroeven, en het ontwerp van de transparante onderkant kan duidelijk het perfecte slijpen van het uurwerk en het voortreffelijke vakmanschap van het snijwerk zien, waardoor het uiterlijk van de bodem oneindig dicht bij het authentieke komt. Dit replica horloge is uitgerust met een 7750 automatisch mechanisch chronograaf uurwerk en de prestaties zijn zeer stabiel!

Dit Audemars Piguet replica horloge met een leren band, de textuur is erg zacht en comfortabel, plus het prachtige vakmanschap met gespontwerp, wat het draageffect handiger en ongecompliceerder maakt. Dit hoogwaardige Audemars Piguet Chronograph 26470ST replica horloge is zeer voortreffelijk in afwerking, gecombineerd met de klassieke sfeer van de Royal Oak serie en speciale materiaalcombinaties heeft dit replica horloge een hoge mate van herkenning en een zeer hoogwaardige uitstraling!