Zwitserse Omega Seamaster 212.30.44.50.01.001 Top Replica Horloge

Er zijn veel horloge-stijlen met verschillende functies in alle horloge-categorieën. De eerste is een eenvoudig en verfijnd formeel horloge zonder speciale functies, gevolgd door een chronograafhorloge en vervolgens een maanfasehorloge met jaarlijkse kalender. Onder hen is het chronograafhorloge wat ik denk dat iedereen moet hebben. Of het nu gaat om complexiteit of sier- of vakmanschap, chronografen zijn zeer speciale categorieën. Vandaag zal dit artikel een Omega Seamaster serie 212.30.44.50.01.001 chronograaf replica horloge met u delen, laten we de afwerking van dit replica horloge eens nader bekijken!

Dit Zwitserse replica-horloge behoudt de innerlijke essentie en het iconische uiterlijk van de Omega Seamaster-serie en bevat veel eenvoudige en unieke esthetische designelementen op basis van tijdloos en charmant design. Om dragers aan te trekken die dol zijn op klassiek design en moderne stijl, is elk detail zorgvuldig ontworpen met de nadruk op een eenvoudig uiterlijk, maat en kleurafstemming.

Het wijzerplaatoppervlak van dit Omega replica horloge is zwart en rood en de wijzers van de chronograaf zijn verfraaid met rood, dat er ingehouden en diep uitziet. Deze replica horlogekast is gemaakt van roestvrij staal en is 44 mm groot, met een roestvrijstalen armband. Het horloge maakt gebruik van een uniek keramisch bezelontwerp! De letters op de buitenste cirkel zijn duidelijk en de afstand tussen de lettergrootte en het origineel is hetzelfde!

De wijzerplaat van dit Omega replica horloge heeft een horizontale drie-ronde kleine wijzerplaat, geïnspireerd op het ontwerp van het vroege horloge van de Omega De Ville-serie. Er is een verticaal ovaal kalendervenster om 6 uur en de urenwijzer voor uren, minuten en chronografen is bedekt met witte Super-LumiNova. De opvallende rode tekst op de wijzerplaat vormt een aanvulling op de drie wijzers van de chronograaf en de verlichte verf op de minuutschaal, die het buitengewone ontwerp van Omega’s vindingrijkheid benadrukt.

De lichtgevende kraal bij de omgekeerde driehoek van de ring op 12 uur is netjes gecentreerd, vol en glad en het spiegeloppervlak is van saffierkristal bedekt met blauwe film, die transparant en antireflecterend is. Het lettertype, de grootte en de dikte van het kalendervenster zijn hetzelfde als die van het origineel en de textuur is vol. De formaatverhouding van de drie kleine wijzerplaten in het horloge is hetzelfde als die van de echte, en de schaalverdeling is netjes en nauwkeurig. Het logo op de wijzerplaat is prachtig en driedimensionaal en het lettertype is in het midden gedrukt, wat perfect is. Het lettertype onder 6 uur wordt afgedrukt met de boog van de wijzerplaat.

De roestvrijstalen kast is gepolijst, geborsteld en gepolijst en toont de unieke glans van roestvrij staal, taai en gedetailleerd, delicaat en voortreffelijk. Het LOGO op de kroon is prachtig en driedimensionaal, de putjes zijn netjes gepolijst en de diepte is consistent, en de grootte van de twee timingknoppen ernaast is hetzelfde als het origineel, en het is gepolijst en gepolijst. De zijkanten zijn fijn geborsteld en hebben geen functionele decoratie. De lugs van de lugs zijn perfect afgewerkt en vol textuur. De putjes op de buitenring zijn netjes gepolijst en uniform in diepte.

De onderkant van dit kwaliteitsreplica Omega-horloge is een reliëf van het hippocampusbeeld en is ook gemaakt van roestvrij staal, met driedimensionaal snijwerk, glans en een driedimensionaal gevoel dat heel dicht bij het authentieke ligt. Dit replica horloge is binnen voorzien van een 7753 automatisch chronograaf uurwerk. De functie is hetzelfde als die van het origineel. De tijd is stabiel en nauwkeurig en voldoet volledig aan de dagelijkse behoeften!

Het algehele uiterlijk van het Omega Seamaster 212.30.44.50.01.001 replica-horloge heeft een hoog polijstniveau en uitstekende afwerking. De textuur van het schijfoppervlak is onberispelijk, de onderplaat is zeer driedimensionaal gegraveerd en de keramische buitenring met hogere helderheid, u zult merken dat dit kosteneffectieve replica horloge zeer aantrekkelijk voor u is, het is het beste replica horloge met uitstekende kwaliteit.