Retro Panerai Radiomir PAM519 Limited Edition Chronograaf Replica Horloge

Voor Panerai is dominant en hoge erkenning het logo van het merk. De weinige retro-, chronograaf- en nostalgische stijlen op de markt lijken onafscheidelijk van Panerai! Voor kijkvrienden die van retrostijlen houden en multifunctionele functies nodig hebben, zoeken ze vaak hard. Vandaag brengt dit artikel u een uiterst zeldzame replica Panerai Radiomir-serie PAM519 beperkte chronograaf. Laten we het vakmanschap van dit dominante en retro-stijl horloge begrijpen hoe het is?

Dit replica Panerai PAM519 horloge heeft een diameter van 45 mm. Er zijn ook PAM518- en PAM520-horloges in dezelfde serie. Er is geen echt verschil tussen de drie horloges en alleen de kleuren zijn anders! Laten we PAM519 als voorbeeld nemen om te analyseren! De lijnen van deze Panerai replica-horlogekast zijn elegant en ongecompliceerd, wat getuige is van het proces van Panerai’s transformatie van het klassieke Radiomir-ontwerp uit 1940 met een klassieke kussensloop en lineaire nokken tot een stijver en robuuster Luminor 1950-kastontwerp.

Het wijzerplaatontwerp van het Panerai PAM519 replica horloge is zeer retro. De geschiedenis van het merk inspireert het. Tegelijkertijd zijn er, rekening houdend met de functionaliteit, subtiele verschillen tussen de verschillende horlogematerialen. Het ros├ęgouden model is uitgerust met een bruine wijzerplaat, die is gemengd met ronde uurmarkeringen, Romeinse cijfers en Arabische cijfers.

Het Radiomir horloge gemaakt in 1936 gebruikte dit wijzerplaatontwerp genaamd “California”; terwijl de PAM518 een ivoorkleurige wijzerplaat gebruikt met eenvoudige staaf- of punt-uurmarkeringen, en de PAM520 een zwarte wijzerplaat gebruikt om hetzelfde ontwerp te presenteren. De wijzerplaat van de laatste heeft een sandwichstructuur, die is samengesteld uit twee overlappende schijven, en het lichtgevende materiaal daarin kan worden gezien door de gaten die overeenkomen met de tijdschaal om de tijd af te lezen.

Alle drie de replica horloges hebben een minuten teller om 3 uur, een kleine seconde om 9 uur en een chronograaf secondewijzer in het midden. De snelheidsschaal staat op de rand van de wijzerplaat, die anders is dan veel andere Panerai-horloges. Hoewel deze drie horloges tot het mechanische chronograafhorloge behoren, hebben ze niet die dikke stijl, die in lijn is met de stijl van de Radiomir-serie.

Het polijstproces aan de voorkant is zeer delicaat, het uiterlijk is gepolijst en gebogen en ook de afgeschuinde delen zijn prachtig verwerkt. Vooral de combinatie van de scherpe hoeken van de lugs en de dikte van de kast maken dit Panerai. Het uiterlijk van het PAM519 replica horloge lijkt meer op een echt exemplaar!

Het replica Panerai PAM519-horloge maakt gebruik van het handmatige ST19-chronograafmechanisme en het uurwerk van de ST19-serie is het uurwerk van de zeemeeuw. De meeuw is al een aantal jaren in productie en de technologie is zeer volwassen. Het uiterlijk van de beweging imiteert de beweging van Venus 175. De beweging van het chronograafontwerp met kolomgeleiderwiel is zeer stabiel.

De leren band van dit replica Panerai PAM519 horloge is zeer retro van kleur en het uitstekende vakmanschap is te zien aan de strikte stiksels aan beide zijden. In combinatie met het klassieke opvouwbare gespontwerp dat zeldzaam is op de markt, is het veiliger, betrouwbaarder, eenvoudiger en gemakkelijker te dragen!

Panerai PAM519, PAM518, PAM520 met een unieke retro-ontwerpstijl en een multifunctionele tijdregelknop, erfden alle klassieke kenmerken van het merk. Het voortreffelijke horloge-reproductieproces zorgt ervoor dat deze drie replica Panerai-horloges een zeer hoge mate van uiterlijkvermindering hebben, ongeacht uiterlijk en beweging.