Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST.OO.A030CA Replica Zwitsers Horloge

Felle kleuren kunnen ons een koel gevoel geven in de hete zomer. Door de snelle temperatuurstijging komt de hete zomer steeds dichter bij ons. In dit artikel maak je vandaag kennis met dit coole Audemars Piguet replica-horloge dat je de hele zomer koel houdt! Dit blauwe Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST.OO.A030CA replica horloge heeft een diameter van 42 * 16 mm en is uitgerust met een aangepaste versie van CAL.3126 chronograaf met twaalf kleine seconden. Het is momenteel de hoogste versie van het super replica-horloge op de markt!

Dit replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore 26470ST horloge heeft een klassieke luxe sportstijl en is dominant. De felblauwe wijzerplaat in sportstijl is uniek en benadrukt de sterke, koele zomeradem! De kast van dit replica horloge is gemaakt van 316 roestvrij staal. De behuizing is zeer fijn geborsteld en vol textuur. De acht schroeven op de ring van het horloge zijn in dezelfde richting gedraaid als de originele. Het spiegeloppervlak heeft een saffierkristal bedekt met een kleurloos filmspiegeloppervlak, dat transparant en antireflecterend is.

De wijzerplaat van dit replica Audemars Piguet horloge is helderblauw, de kleur is hetzelfde als de echte en er is geen kleurverschil. De digitale schaalafdruk op de binnenring van het horloge is zeer netjes en nauwkeurig en de proportionele afstand komt overeen met het echte product. De digitale weegschaal op de wijzerplaat is perfect en voortreffelijk. Op de 3 uur positie van dit replica horloge staat een vergrootglas kalender. De dikte van het kalenderlettertype en de lengte van de wijzer op de wijzerplaat zijn hetzelfde als die van het originele product.

Dit Audemars Piguet 26470ST replica horloge heeft een zeer avant-gardistisch uiterlijk, met een veilige kast, een versterkte hoekige achthoekige bezel en acht zeshoekige stelschroeven. De 12 uur kleine wijzerplaat is een chronograaf tweede wijzerplaat, de 9 uur is een chronograaf minutenwijzer en de 6 uur is een chronograaf uurwijzer. De drie kleine wijzerplaten komen overeen met het authentieke product. De klassieke supergrote geruite decoratieve schijf is voortreffelijk en driedimensionaal en herstelt perfect het authentieke effect en de textuur.

De geborstelde proceslijn aan de zijkant van het horloge is glad en natuurlijk, de keramische kroonknop is omwikkeld met blauw materiaal en het woord AP is ook gegraveerd op de middelste kroon, wat de status van het merk benadrukt. De vorm en grootte van de twee timingknoppen aan de zijkant zijn hetzelfde als de originele. Er zijn ook acht schroeven aan de onderkant en de draairichting van de schroeven is hetzelfde als het origineel.

Deze Audemars Piguet replica horlogespiegel gebruikt saffierkristal en het uurwerk is 7750 imitatie Cal.3126 automatisch mechanisch chronograaf uurwerk. De algehele mate van beweging van de beweging is extreem hoog en de functie komt overeen met het origineel. De reistijd is nauwkeurig en stabiel. De donkerblauwe rubberen band presenteert een rijke blauwe zeestijl, wat erg indrukwekkend is.

Dit blauwe Audemars Piguet 26470ST replica horloge heeft een klassiek ontwerp en de simulatie en kostenprestaties zijn zeer hoog. Het unieke ontwerp benadrukt de stoere sportstijl, als je het leuk vindt, koop het dan voordat de zomer komt!