De Beste Replica Breitling Avenger Blackbird V1731110 Automatisch Horloge

Bij Breitling-horloges is de indruk van de meeste mensen de stijl vol herencharme. Vandaag laat dit artikel je kennismaken met het Breitling Avenger Blackbird V1731110 replica horloge, dat altijd een hete jager is op de horlogemarkt. De coole kast van titaniumlegering en de antracietkleurige militaire band tonen de mannelijke charme van het merk en zorgen voor een lichte, comfortabele en gemakkelijke ervaring.

Ons Breitling Avenger Blackbird V1731110 replica-horloge maakt gebruik van een roetzwarte titanium kast met een matzwarte wijzerplaat, en de stevige en dominante unidirectionele roterende bezel maakt gebruik van een belettering om de kenmerken van de serie voort te zetten. Klassiek groot driepins ontwerp met rood kalenderraamkozijn om 3 uur. Dit Breitling Avenger Blackbird V1731110 replica-horloge als lid van het pilotenhorloge, de wijzerplaat, wijzers, licht- en tijdschalen en andere elementen zijn uniek en ze zijn allemaal gebaseerd op duidelijk aflezen als basisvereiste.

Dit replica Breitling-horloge meet 44 mm x 12,7 mm en past perfect bij het oorspronkelijke formaat. De diepe gun-kleur shell coating maakt gebruik van vacuüm ion plating technologie (waarbij hoge druk wordt gebruikt om de kleur in de titaniumlegering te drukken) om de dichtheid en hardheid van de coating te verhogen, zodat het horloge de kwaliteit heeft om alle moeilijke omgevingen te overwinnen en nooit te vervagen. De lichtgevende kraalkleur van de horlogering is gesynchroniseerd met de authentieke, en aan de lichtgevende kraal is een stuk saffierkristalglas bevestigd.

De horlogespiegel is gemaakt van blauw gecoat saffierkristalglas en de dubbelzijdige lichtblauwe hoogtransparante coating is extreem transparant. Het kalenderlettertype en het logo op de schijf zijn van opzij gezien enigszins stereoscopisch. Het achtergrondpatroon van de wijzerplaat is meerdere keren gefilterd en gecorrigeerd om een ​​100% match met het origineel te garanderen. Het metalen logo van Breitling boven de wijzerplaat is vergelijkbaar met het origineel in termen van driedimensionaliteit en rondheid.

De dikte van de bezel komt overeen met het origineel en de maat en stijl van de letters op de mond van de horlogering zijn hetzelfde als het origineel. Het replica horloge heeft een volledig gesloten ontwerp aan de onderkant en de roestvrijstalen onderkant is ook gegraveerd met een prachtig Breitling-patroon. Het is uitgerust met een Seagull 2824 automatisch mechanisch uurwerk binnenin. De vorm van het uurwerk lijkt erg op die van het Zwitserse uurwerk. Het uurwerk is stabiel en betrouwbaar.

Dit replica Breitling-horloge is gecombineerd met militaire nylon riemen voor gemakkelijk en comfortabel dragen. De gesp is ook gemaakt van titaniumlegering. Al met al verbaast dit Breitling Avenger Blackbird V1731110 replica horloge iedereen. Van binnen naar buiten toont elk detail minutieus vakmanschap. Het is bijna hetzelfde als de echte. Het vertegenwoordigt het hoogste niveau van de huidige horloge-replicatie-industrie en wordt sterk aanbevolen.