Het heetste Omega Seamaster Aqua Terra 150M Coaxiaal Replica Horloge

Vandaag zal dit artikel met iedereen praten over de horloges van de Omega Seamaster-serie. Het waterdichte Omega-horloge begon in 1932 en de naam Seamaster werd gelanceerd in 1947. Tot de jaren zestig was de stijl van de Omega Seamaster-serie vergelijkbaar met de stijl van traditionele formele horloges. Naast waterdichte prestaties hebben de horloges van de Omega Seamaster-serie bijna geen andere speciale functies.

Sinds de jaren 70 heeft de Omega Seamaster-serie meer sport- en mode-elementen geïnjecteerd. Gedurende dit decennium heeft de Omega Seamaster-serie een sterk sportief en functioneel uiterlijk aangenomen, met meer functies voor duikhorloges. Bijvoorbeeld diepere waterdichte diepte, draaibare schaalring, chronograaffunctie, enz. Vandaag zal dit artikel u dit Omega Seamaster 150M replica horloge voorstellen.

De wijzerplaat maat van dit Omega Seamaster 150M replica horloge is 41,5 mm, uitgerust met op basis van de Miyota 8215 uurwerk originele 8500 uurwerken. Het hele horloge is gemaakt van 316L roestvrij staal, met een oranje secondewijzer en wijzers met lichtgevende indexen. Dubbelzijdig. Dit replica Omega Seamaster 150M horloge is zeer gestructureerd en het gewicht is relatief zwaar. De maat van 41,5 mm is iets groter dan de maat van een traditioneel formeel horloge, maar er is geen druk om het te dragen. De horlogespiegel heeft een spiegel van saffierglas en de transparantie is erg hoog.

Om het unieke concept van symmetrisch ontwerp perfect te demonstreren, is de kast van dit Omega Seamaster 150M replica horloge opnieuw ontworpen, waardoor het horloge als geheel in balans is. Bovendien werden de waterdichte digitale samples op de wijzerplaat van het Aqua Terra-horloge overgebracht naar de achterkant van het horloge, waardoor de wijzerplaat sfeervoller en eenvoudiger werd. De nieuwe conische kroon weerspiegelt het golvende randontwerp van de achterkant van de kast.

Dit replica Omega Seamaster 150M horloge heeft een verscheidenheid aan kleuren, de wijzers zijn de meest voorkomende zilver, blauw en de zwarte en gele hommelkleur, enzovoort. Zowel de aanwijzer als de tijdschaal worden geborsteld en de details worden perfect afgehandeld. De kroon heeft twee fabricagetechnieken, de voor- en onderkant zijn matte kleuren en het omega-logo is gepolijst. De zijkant van de kroon is ook gepolijst en de algehele afwerking blijft op een hoog niveau.

Het uurwerk van dit replica Omega-horloge is gebaseerd op het Japanse Miyota 8215-uurwerk en imiteert het originele Omega 8900-uurwerk. De nauwkeurigheid en stabiliteit van het Japanse Miyota8215 uurwerk zijn erg hoog, en de kwaliteit is uitstekend. Zeer transparante saffier spiegel, 1: 1 perfect 8900 bewegingen. Er zijn twee versies van stalen riem / Italiaans kalfsleer, met een goede textuur en hoogwaardige prestaties.

Dit nieuwe Omega Seamaster horloge is eenvoudig en sfeervol, het is een trendy replica horloge. Dit Omega Seamaster 150M replica horloge heeft een stijlvol uiterlijk, nauwkeurige reistijd, ultrahoge duurzaamheid en kosteneffectiviteit, en uitstekende bruikbaarheid.