Hublot Big Bang 411.OM.1180.RX Replica Horloge Van Hoge Kwaliteit

Hublot Big Bang series 411.OM.1180.RX hoogwaardig replica horloge, voorzien van handmatige 7750 mechanische uurwerken imitatie HUB1241. Dit replica Hublot replica horloge heeft een diameter van 45,5 mm en de kast is gemaakt van speciaal metaal staal. De bewegingsfrequentie is 28800, het vermogen kan 72 uur bereiken en is uitgerust met een geïmporteerde rubberen band. Dit top replica Hublot Big Bang serie Unico horloge, je verdient het!

Dit Unicoreplica-horloge uit de Hublot Big Bang-serie heeft een kast met een diameter van 45,5 mm, wat het stijlvolle mechanische uiterlijk benadrukt. De bezel van het horloge is vergrendeld door 6 H-vormige schroeven en het ontwerp is trendy, ingenieus en meer prominente technologie (de bovenkant van elke bout is duidelijker, je kunt kiezen voor een polijst- of mat modificatie-effect).

De gloednieuwe geschroefde kroon is omwikkeld met geperst natuurlijk rubber en het uiteinde is versierd met een klassiek H-vormig logo dat is afgeleid van de schroefvorm. Dit horloge is de eerste die ronde knoppen gebruikt sinds de geboorte van Hublot Big Bang. Elke knop is gesmeerd en flexibel als een motorzuiger. De opvallende randen en hoeken en de klassieke “sandwich-structuur” van Hublot-horloges zijn bewaard gebleven in het ontwerp van de kast.

Dit replica Hublot Big Bang-horloge is een keramische bezel (geïmporteerd keramiek met hoge hardheid) en de hele kast is ontworpen met een roségouden geborstelde schaal en een holle mechanische wijzerplaat. De skelet wijzerplaat maakt de precieze beweging duidelijk zichtbaar en onbelemmerd. Gepolijste ringen omringen de twee subdials van de chronograaf. De wijzerplaat voor de minuutchronograaf en de weergave van het kalendervenster staan ​​op 3 uur en de wijzerplaat voor de kleine seconde op de klok is op 9 uur. De wijzers zijn opnieuw afgewerkt en het tweedelige facet is bedekt met een lichtgevende coating.

De middelste kroon aan de zijkant van het horloge is omwikkeld met rubber, duidelijk uitpuilend, en de timingknoppen zijn aan beide kanten verdeeld, wat de perfecte belichaming is van de gedurfde innovatie van Hublot! De behuizing heeft een sandwich-gelaagde structuur en de roségouden en keramische schaal passen bij elkaar om een ​​ander uiterlijk en gevoel van het materiaal te tonen. Het past perfect in de gladde keramische ring en toont een luxe en verfijnde stijl.

Door de achterkant van saffierkristalglas wordt het uurwerk van dit replica Hublot Big Bang-horloge perfect gepresenteerd. De prachtige holle slinger is versierd met Hublot LOGO-patroon, vol look en feel. Uitgerust met 7750 bewegingen mechanisch gemodificeerde HUB1241Unico snelle swing 28800 schommels, nauwkeurige reistijd. Bij de geïmporteerde rubberen band is het patroon op de band hetzelfde als de echte, en is de vouwsluiting ook perfect.