Patek Philippe Nautilus Jaarkalender 5726 / 1A Luxe Replica Horloge

Patek Philippe is altijd erkend als een luxe tophorloge ter wereld. De Patek Philippe Nautilus-serie, geboren in 1976, is een van Patek Philippe’s klassieke iconische stijlen en tevens de beste sportchronograaf van het merk. Gérald Genta horlogemaker ontwierp Patek Philippe Nautilus, en hij is een zeer opvallend figuur. Vandaag zal dit artikel een beroemde Patek Philippe Nautilus 5726 / 1A luxe replica horloge met u delen!

Alle kenmerken van dit hoogwaardige Patek Philippe Nautilus 5726 / 1A-horloge komen overeen met het echte. Dezelfde serie heeft ook grijze en blauwe wijzerplaten om uit te kiezen, de dikte is precies hetzelfde als het origineel en de afwerking is uitstekend. Als je van de gecompliceerde functies van Patek Philippe houdt, dan denk ik dat dit uitstekende replica horloge zeker aan je behoeften zal voldoen!

We weten allemaal dat bij het maken van replica horloges de methode van spalkmodificatie meestal wordt gebruikt om hetzelfde uiterlijk van het uurwerk en het echte te bereiken, wat ook de dikte van het horloge vergroot. Onze replica Patek Philippe 5276 heeft exact dezelfde dikte als het origineel. Replica Cal.324 automatisch mechanisch uurwerk kan perfect voldoen aan de volledige functies van uur, minuut, seconde, datum, dag, maand, maanfaseweergave en 24-uurs indicatie.

Dit Patek Philippe replica horloge is een zwarte centrale grote secondewijzer, er zijn twee vierkante etalages om 12 uur, links de week en rechts de maand. Om 6 uur zit er een zilverwitte buitenring. De zilverwitte wijzerplaat kan tegelijkertijd de maanfaseweergave, zwarte 24-uurswijzer en kalenderweergave weergeven. Klassieke achthoekige horlogekast, saffierkristal, transparante achterkant, geschroefde kroon, 100 m diep waterdicht, originele roestvrijstalen band en vlindergesp.

Het lettertype op de wijzerplaat heeft duidelijke lijnen en een sterk driedimensionaal effect. Het letterlijke gezicht is een tweekleurig, doordringend, letterlijk gezicht. De kast wordt één voor één gepolijst en gepolijst met behulp van CNC om het authentieke proces te herstellen, niet te missen elk detail! Gebaseerd op het Japanse uurwerk, is het uiterlijk perfect gekopieerd en echt. Het uurwerk is zeer nauwkeurig en langdurig stabiel! Tegelijkertijd upgrade ook de waterdichte functie, herstel de aard van het duiken sporthorloge!

Dit Patek Philippe 5726 / 1A replica horloge heeft een uitstekende afwerking en een unieke designstijl! De klassieke patrijspoort-designkoffer heeft een zeer hoge mate van herkenning en het extreem sportieve ontwerp zit ook vol met elegante charme. Dit Patek Philippe replica horloge is een top replica sporthorloge dat het waard is om te kopen!