Witte Rubberen Band Richard Mille Bubba Watson RM055 Zwitsers Replica Horloge

Wit is altijd de meest expressieve kleur in de modewereld en puur wit staat voor een andere staat. Omdat wit echter gemakkelijk vies en gemakkelijk af te schrijven is, hebben veel horlogeontwerpers het gebruik van wit opgegeven. Vandaag brengt dit artikel dit Richard Mille RM055 replica horloge, een high-tech band gemaakt van rubber wit materiaal. Dit witte rubberen bandmateriaal kan niet vergelen en zelfs als het op de riem is geverfd met een rode of gekleurde pen, kan het worden schoongemaakt met een doekje!

Dit replica Richard Mille-horloge presenteert een onderscheidend mode-element! De koffer is gemaakt van hetzelfde materiaal als de originele en is gemaakt van sterk en licht aerospace koolstofvezel. Dit Richard Mille RM055 replica horloge met sky-koolstofvezeltechnologie heeft een hogere hardheid dan gewoon staal, en het is ook erg licht en zal geen gevoel van gewicht hebben! Het dragen van dit replica horloge zal geen sporen achterlaten van een gebruikte, langdurige nieuwe look.

Het pure titaniummetaalmateriaal van dit replica Richard Mille-horloge is gezandstraald met een CNC-behandelde voering, die niet alleen lichtheid maar ook voldoende hardheid kan bereiken om impact te voorkomen. Het vakmanschap van dit Richard Mille RM055 replica horloge is de topreplica waardig! De meest geavanceerde technologie maakt de spiegel van deze replica horloges volgens het oorspronkelijke principe, en vervolgens gestanst en bedrukt. De ultrahoge transparantie is schoon en onberispelijk.

Dit replica Richard Mille horloge heeft een rode rubberen ring rond de kroon, die de kroon beschermt. De dikte is 14 mm, de koolstofvezeltextuur is zeer delicaat; het ontwerp is uniek! Het uurwerk gebruikt de 7753 bewegingen als basis en de spalk is aangepast aan het origineel. De zwarte koolstofvezel kast past bij de puur witte rubberen band, het algemene gevoel is modieus en sportief, en het heeft beide luxe kwaliteiten!

Dit replica witte rubberen band Richard Mille RM055 horloge is zeer gestructureerd en zeer herkenbaar. De totale maat van dit replica horloge is 50 * 40 mm, wat een uitdaging kan zijn voor mensen met dunne polsen. Dezelfde alinea heeft ook een rood frame of een ros├ęgouden binnenring en keramische materialen qua materiaal. Van Richard Mille kan worden gezegd dat het een zeer uitstekend horloge is, en als je het leuk vindt, mag je dit specifieke replica-horloge van hoge kwaliteit niet missen!