Breitling Avenger Bandit E1338310 Chronograph Automatic Top Replica Horloge

Vandaag laat dit artikel je kennismaken met een top replica horloge met een sterke luchtvaartkleur: de nieuwe replica Breitling Avenger Bandit E1338310 horloge. 45 mm titanium kast, grijze toon, geheim uiterlijk, militaire militaire rubberen band en 7750 replica’s mechanische chronograafbeweging, deze perfecte eigenschap toont sterk het heroïsche temperament van dit replica horloge dat dapper is en de ultieme missie durft uit te dagen.

Dit Breitling Avenger Bandit replica-horloge maakt gebruik van grijze tinten en tonale accumulerende timers, versierd met delicate spiraalvormige reliëfs, de wijzerplaat is gezet met coole en dynamische aeronautisch gevormde digitale uurmarkeringen en is bedekt met een lichtgevende coating. Gedistribueerd in de replica Breitling horloge 6, 9, 12 tijdzone posities zijn de urenteller, kleine seconden en minuten teller. Het is uitgerust met een dik saffierglas met dubbelzijdige antireflectiebehandeling om een ​​uitstekende leesbaarheid te garanderen.

Deze Breitling replica horlogekast gebruikt dezelfde lichte titanium kast als het origineel. Na een zeer sterke carbonitride-behandeling is de sterkte zeer hoog, maar het gewicht is zeer licht! Dit Breitling replica horloge is qua materiaal en kleur precies hetzelfde als het origineel. De kastdiameter is 45 mm en het grijstintgezicht is sterk en buitengewoon. Het algehele temperament is harder tegen de achtergrond van de versterkte bescherminrichting aan de zijkant; de satijn matte behandeling kan alle reflectiestoringen vermijden.

Het Breitling-logo op de wijzerplaat van dit Breitling-replica-horloge is erg driedimensionaal en het lettertype en de letters zijn in overeenstemming met het authentieke. De wijzers van het horloge en de lichtgevende wijzerplaat gebruiken dezelfde Zwitserse superlichtgevende. Om 3 uur is het datumweergavegebied van dit Breitling-horloge om de drager te helpen de datum te bevestigen. Met een unidirectionele ratelring, tegen de achtergrond van versterkte beschermende apparaten aan de zijkanten, heeft dit replica horloge een hardere algehele sfeer.

De roterende geschroefde kroon en het antislip-ontwerp kunnen zorgen voor een gemakkelijke en efficiënte functie-instelling. Het klassieke logo van Breitling is ook aan de zijkant gegraveerd en de afwerking is zeer voortreffelijk. De zijkant van de case neemt een natuurlijke en micro-gebogen strip aan, waardoor hij fitter om de pols zit en ook een dynamisch gevoel geeft. De geïntegreerde nokken hebben stoere lijnen en ook het polijsten aan de nokken is erg mooi.

De onderkant van dit replica Breitling horloge is een gesloten ontwerp, met een prachtig patroon van “Breitling” gegraveerd op de onderkant en Engels. Het is uitgerust met een zorgvuldig geselecteerde 7750 automatische mechanische chronograafbeweging om aan de behoeften van dagelijks gebruik te voldoen! Het oppervlak van de riem is gemaakt van antraciet high-tech militaire, militaire vezelstof en de binnenvoering is gemaakt van hoogwaardig militair rubber. Tegelijkertijd is het uitgerust met een titanium vouwsluiting om het veiliger te maken, terwijl het slijtvastheid garandeert, het biedt maximaal comfort en flexibiliteit.

Dit hoogwaardige Breitling Avenger Bandit replica-horloge dat kracht en technologie combineert, is een echt professioneel horloge. Of het nu gaat om een ​​stoer exterieurontwerp of een geavanceerde interne structuur, het kan een jager in een horloge worden genoemd en domineert de zee en de lucht. Dit perfecte replica horloge met voortreffelijk vakmanschap is een kostenbesparend chronograaf horloge, zeer waardig bezit