IWC Portugese F.A. Jones Handleiding IW544201 Limited Edition Heren Replica Horloge

Over het IWC IW544201-horloge gesproken, ik moet de oprichter noemen: Florentine Ariosto Jones. Hij vond de beroemde Jones-uurwerkbeweging uit in 1868 en deze uitvinding heeft een mijlpaalbetekenis voor de ontwikkelingsgeschiedenis van IWC. De ontwerpstijl van IWC-horloges heeft altijd veel horlogeliefhebbers aangetrokken en het elegante temperament en de eenvoudige vorm maken het erg populair. Maar IWC is de beroemde oprichter Jones niet vergeten en heeft uiteindelijk het IWC 544203-horloge gelanceerd om er hulde aan te brengen. Vandaag brengt dit artikel je dit top replica herdenkingshorloge: IWC Portugese F.A. Jones IW544201 limited edition replica horloge!

Dit IWC Portugese IW544201 limited edition horloge toont het klassieke design en drukt ook zijn respect voor Jones uit. Dit IWC IW544201-horloge zet de stijl van het merk met een grote diameter voort, met een diameter van 43 mm. De naam “F.A Jones” is om 12 uur op de wijzerplaat van het horloge gegraveerd, wat de speciale betekenis van dit horloge uitdrukt. Bovendien gebruikt dit horloge de klassieke en elegante Breguet-wijzers als de uren- en minutenwijzers, en gebruikt het roségouden materiaal, vol gevoel voor tijd.

Dit IWC-replica-horloge presenteert een ronde en elegante stijl, zeer sfeervol en slank. De licht gebogen kromming van de nokken maakt volledig gebruik van ergonomie, zodat zelfs mensen met slanke polsen het gemakkelijk kunnen dragen. Alle details zijn grondig gescreend om ervoor te zorgen dat alle parameters in overeenstemming zijn met het origineel en de perfecte ervaring aan klanten bieden. De rand van de horlogekast is speciaal gemarkeerd met een onafhankelijk nummer. De gepolijste ronde kast en gebogen nokken tonen een superieur gevoel voor technologie.

Dit IWC replica horloge is uitgerust met het imitatie CAL.98290 uurwerk, het meest klassieke full-bridge zakhorloge uurwerk in de IWC horloge geschiedenis. Het hele spalkontwerp is stabieler en gemakkelijker af te werken dan het multispalkontwerp van gewone horloges. De horlogemaker maakt zorgvuldig de kleine en grote spalken. Van slijpen en afschuinen tot polijsten van leidingen, ze zijn nauwkeurig. De band is gemaakt van donkerbruin leer, wat zorgt voor een retro smaak. De textuur is erg gestructureerd en de textuur is vol tijdens het dragen. Het effect van de gesp na zeer gepolijst en gepolijst is heel duidelijk.

Dit IWC Portugese IW544201 replica-horloge in beperkte oplage herstelt perfect alle voordelen van authentieke producten door middel van een voortreffelijk imitatieproces, en is ook een eerbetoon aan de originele IWC. Dit hoogwaardige replica-horloge, dat klassiekers erft, geeft ook modernere kleuren, zoals mode en dynamische elementen geïntegreerd in de charme van klassieke elegantie. Dit replica horloge houdt vast aan de consistente minimalistische lijn, wat veel slimme mannen maakt.