Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master 116622 Zwitsers Replica Horloge

Rolex is onderverdeeld in Submariner-series, Day-Date-series, Yacht-Master-series, Daytona-series, etc., en vandaag bespreken we Rolex Yacht-Master-series. De positie van Rolex in de harten van horlogeliefhebbers is van cruciaal belang, en het is een klassieke onvervangbare, zelfs replica Rolex-horloges, het is het doelwit geworden van veel horlogeliefhebbers. Vandaag zal dit artikel en iedereen het hebben over het specifieke Rolex Yacht-Master 116622 replica horloge, zodat iedereen dit unieke Rolex replica horloge beter kan begrijpen.

Dit replica Rolex horloge heeft een afmeting van 40mm en is gemaakt van 904 staal. De maat is vergelijkbaar met die van de Rolex Submariner-serie. Vanwege ontwerpredenen is het visuele effect van deze Rolex Yacht-Master 116622 echter niet erg groot. De buitenste ring van dit echte Rolex-horloge is gemaakt van platina en onze Rolex-replica-horloges gebruiken dezelfde technieken voor zandstralen en polijsten als het origineel. Om de brekingsindex van de buitenring te verbeteren, wordt op de gepolijste plaats een laag zinkmateriaal aangebracht. Dit hoogwaardige replica horloge is in wezen visueel consistent met het origineel.

Het totale glas van dit replica Rolex-horloge maakt gebruik van een saffierspiegel met hoge dichtheid, die zeer transparant en krasbestendig is. Onder de spiegel met hoge transparantie kunt u zien dat het lettertype van deze hoogwaardige replica wijzerplaat ook heel duidelijk is, het kalendervenster is blauwachtig blauw. En er is een lasergegraveerde Rolex-kroon met vijf klauwen op de spiegel op de 30-schaalpositie van de digitale cirkel van het horloge. Dit detail is te onderscheiden van veel Rolex-horloges met een lage imitatie.

Dit replica Rolex-horloge heeft een geborsteld en gepolijst ontwerp en door het in twee richtingen draaibare ontwerp van de buitenste tandwieloverbrenging is het polijsteffect perfect. De details van deze topreplica Rolex Yacht-Master-horloges zijn uitstekend, zowel qua afwerking als kwaliteit is het buitengewoon uitstekend, het is een hoogwaardig replica Rolex-horloge met zeer hoge kostenprestaties.

De secondewijzer van dit replica Rolex-horloge is blauw, in navolging van het blauwe lettertype YACHT-MASTER boven de positie van 6 uur. Het blauwe lettertype en het witte lettertype eronder hebben een 3D concaaf en convex gevoel, en de kloof tussen de Mercedes-Benz handen is duidelijk. Het algehele lichteffect van het horloge is zeer symmetrisch, inclusief de volheid van de lichtbehandeling.

De beweging neemt de 3135 beweging imitatie 2836 beweging over, het uiterlijk lijkt erg op de echte beweging en de functie is consistent met de echte beweging. Dit uurwerk is gebruikt in veel verschillende series hoogwaardige Rolex replica horloges. De algehele waterdichtheid van dit replica horloge kan voldoen aan de dagelijkse behoeften. Er zijn twee zwarte rubberen ringopeningen aan de onderkant en de kroon. Door deze rubberen ringopening wordt het waterdichte effect versterkt. Maar vergeet niet om tijdens gebruik geen stoomsauna te dragen, waterdamp is zeer schadelijk voor replica horloges.

De gesp heeft de Oyster-achtige veiligheidsvouwsluiting, het vijf-klauwkroon LOGO dat in de gesp is ingelegd is zeer driedimensionaal en het eenvoudig instelbare uitschuifsysteem is uitgerust om de duikers te laten werken. De inschroefbare handgreep is speciaal ontworpen om te duiken, het driedimensionale effect van de LOGO bij de kruin is duidelijk en de randen en hoeken zijn scherp verwerkt. Al met al is dit Rolex Yacht-Master replica horloge zeer kostenbesparend, zeer geschikt voor mensen die nieuw zijn bij replica horloges; het is een hoogwaardig en goedkoop Zwitsers replica horloge.