Omega Constellation 123.10.27.60.57.001 Dames Quartz Replica Horloge

De Omega Constellation-serie voor dames is altijd erg populair geweest op de markt van horloge-replica’s, met prijzen op de markt variërend van tientallen dollars tot tientallen honderden dollars. Door de populariteit van de Omega Constellation-serie verschijnen er verschillende versies op de markt. Vandaag introduceert dit artikel plechtig het hoogwaardige Omega Constellation 123.10.27.60.57.001-horloge dat op onze website wordt verkocht. Hoewel ik niet zeker weet of dit het beste replica-horloge ter wereld is, zijn de prijs-prestatieverhouding en de simulatiegraad erg hoog.

Dit replica Omega Constellation horloge gebruikt hetzelfde uurwerk als de originele machine, en het quartz uurwerk is ook gepolijst met visschubben. De standaard van het internationale quartz uurwerk van observatoriumkwaliteit is een jaarverschil van plus of min 12 seconden, en ons echte uurwerk voldoet ook aan deze norm. Sinds de ontwikkeling van de quartz-beweging, ongeacht welke versie van de kwaliteit perfect is geweest, is het gebruik van de originele beweging ingesteld om de obsessief-compulsieve stoornis het hoofd te bieden.

Het wijzerplaatoppervlak van dit replica Omega Constellation horloge is onberispelijk. De blauwe Symphony Shell Plate heeft verschillende reflectie-effecten onder verschillende hoeken. Zowel de uren- als minutenwijzers hebben een lichtgevend effect en de wijzers zijn schoon en onberispelijk. Alle plaatsen waar diamanten worden gezet, zijn diamanten met vier klauwen. Het vakmanschap en de afstand zijn netjes en onberispelijk. De kleurkwaliteit onder de zon is ook zeer voldoende.

De dikte van het gehele replica horloge is veel lichter en dunner dan die van het mechanische horloge. Er is ook een mechanische versie van hetzelfde horloge, maar ik raad u aan om de quartzversie van het Omega replica-horloge te kiezen. Quartz horloges zijn dunner en minder vatbaar voor storingen, en dit replica horloge van hoge kwaliteit gebruikt een origineel uurwerk, terwijl de mechanische versie een Citizen gemodificeerd spalk uurwerk gebruikt.

Naast het uitstekende uurwerk van dit Omega replica horloge zijn sommige details ook perfect. Zo is het etsen van de bodembedekking en de behandeling van de vuurtoren erg goed. De gouden mat van het logo op de gesp van het horloge is erg delicaat en de afschuining is ook perfect. Het gevoel is soepel en niet gesneden.

Dit Omega Constellation serie dames replica horloge is perfect en onberispelijk, en het is zeer geschikt voor mensen die een bepaald begrip van het horloge hebben. Als u een gebruiker bent die bepaalde eisen stelt aan het uiterlijk van het horloge, dan is dit top replica horloge zeer geschikt voor u, met behulp van origineel Zwitsers uurwerk, het uitvalpercentage is bijna nul en de kostenprestaties zijn zeer hoog!