Perfect Panerai Radiomir 3 Dagen Acciaio PAM 00687 Vintage Replica Horloge

Panerai PAM 00687 is een meer opmerkelijk Panerai-horloge van de afgelopen jaren. De oorsprong van dit horloge is gebaseerd op Radiomir 3646, die Panerai in de jaren dertig als prototype horloge aan de Italiaanse marine leverde. Panerai Radiomir 3646 is een horloge met een 12 polygonen bezel, bezelgravure en een Rolex uurwerk. Op de ring is gegraveerd “Officine Panerai-Brevettato”.

Deze replica Panerai PAM 00687 die vandaag aan u is voorgesteld, is een modern model gemaakt op basis van dit Panerai Radiomir 3646-horloge uit de geschiedenis. In feite zijn de geproduceerde horlogemodellen PAM 687 en PAM685. De wijzerplaat van de 687 is geleidelijk bruin, wat de oxidatie en verkleuring van de antieke wijzerplaat nabootst, dus het is opzettelijk gemaakt tot een bruin geoxideerde wijzerplaat. En de Panerai PAM685 behoudt de originele zwarte wijzerplaat.

We weten allemaal dat, omdat de juiste horlogetechnologie in het verleden niet voorhanden was, de lak en de lichtgevende verf op de wijzerplaat in de loop van de tijd van kleur zullen veranderen. Wit wordt lichtgeel en zwart wordt bruin. Deze bruine kleur is als een “zongebakken” kleur, daarom wordt het een “tropische plaat wijzerplaat” genoemd. Deze geleidelijke wijzerplaat in kleur heeft de waarde van het horloge zelf verhoogd en voelt retro aan.

Dit Panerai PAM 00687 replica horloge heeft opzettelijk de wijzerplaat in geoxideerd bruin gemaakt, dus het is door veel mensen gewild. De marktprijs van echte horloges is hoger dan meer dan 10.000 US dollar, wat hoger is dan de publieke prijs, wat aangeeft hoe modieus dit horloge is. De prijs van ons Panerai PAM 00687 replica horloge is erg laag en de kwaliteit en kleur zijn vergelijkbaar met de authentieke, wat zeer de moeite waard is om te kopen.

Dit replica Panerai horloge heeft een diameter van 47 mm en maakt gebruik van een 316L roestvrijstalen kast. De bezel bestaat uit 12 polygonen en de belettering is duidelijk en krachtig. Geïmporteerd acryl PAAM (polymethylmethacrylaat) zorgt voor het hoogste niveau van transparantie en gladheid. Het onderste afdekglas maakt gebruik van saffierkristalglas dat overeenkomt met het origineel. Het uurwerk neemt de Seagull 6487 handmatige beweging aan, die uitstekend is qua uiterlijk en duurzaamheid. Dit replica horloge heeft een eenvoudige wijzerplaat, alleen uren- en minutenwijzers, wat ook een teken is van Pei Panerai’s bijzondere stijl en beperkte oplage.

Dit kosteneffectieve Replica Panerai-horloge behaalt perfect een 1: 1 restauratie van de authentieke look. Ongeacht de essentiële gelegenheden die u bijwoont, het zal door anderen niet worden gevonden als een imitatiehorloge na het dragen ervan. En dit goedkope replica-horloge van hoge kwaliteit hoeft slechts 20% van de prijs van het authentieke te betalen, en u kunt een horloge kopen dat ons hart bevalt, de koning van goede kostenprestaties.

Dit Panerai-replica-horloge gebruikt een nieuwe bruine wijzerplaat met kleurverloop, die een meer onderscheidende stijl vertoont dan de zwarte wijzerplaat. De grote diameter van 47 mm is overheersend en de transparante antislijtage saffierspiegel zorgt gewoon voor een perfecte visuele ervaring. Met een bruine leren riem ziet het er meer retro uit en is het lichteffect ook erg scherp. Dit replica Panerai PAM 00687 horloge is echt een zeer waardevol replica horloge!