Bell & Ross BR0392 Instruments Diver Automatic Mens Replica Horloge

De Bell & Ross vierkante koffer is al het karakteristieke design van het merk geworden en zit diep in ieders hoofd gedrukt. Naast de kenmerkende kastvorm heeft Bell & Ross ook uitstekende prestaties, dus het replica horloge van het merk is bijzonder streng met de kwaliteitstest! Vandaag biedt dit artikel u een replica van een Bell & Ross Diver BR03-92 vierkant horloge van hoge kwaliteit. Laten we eens kijken hoe de kwaliteit van dit zorgvuldig gemaakte duikreplica Zwitserse horloge?

Dit replica Bell & Ross Diver BR03-92 horloge heeft een diameter van 42 mm en is voorzien van een anti-glare saffierglas. De donkerzwarte wijzerplaat met holle metalen ingelegde uurmarkeringen, gevuld met wit Superluminova lichtgevend materiaal, door de zwarte wijzerplaat en het witte tijdindicator systeemcontrasteffect voor een betere leesbaarheid. De oranje uurwijzer en de minutenwijzer met wit Superluminova lichtgevend materiaal maken het gemakkelijk om snel te onderscheiden.

De secondewijzer is ook bedekt met wit Superluminova lichtgevend materiaal om ervoor te zorgen dat het horloge correct werkt, zelfs onder water. Het bezelontwerp van dit replica Bell & Ross-horloge is ook zeer attent. Het is ontworpen voor professionele duikers en kan snel de unidirectionele rotatie van de onderwaterrooster berekenen (het horloge kan slechts in één richting linksom draaien) om referentieverlies te voorkomen. Als de ring van het horloge per ongeluk wordt gedraaid, zal de ring de duiktijd automatisch verkorten om te voorkomen dat duikers risico’s nemen.

Dit replica Bell & Ross BR03-92 duikhorloge maakt gebruik van een spiegel van saffierkristalglas met antireflectiecoating en een dikte van 2,85 mm om de perfecte waterdichte prestaties te verbeteren. De kast is gemaakt van roestvrij staal om het horloge te beschermen tegen zware onderwaterverkenningsomstandigheden en om het complexe mechanische mechanisme en functionaliteit te garanderen. De behuizing is versterkt met een dikke achterkant om nog meer extreem waterdichte prestaties te garanderen.

Dit Bell & Ross BR03-92 replica horloge gebruikt een replica zelfopwindend mechanisch uurwerk. De onderkant is verzegeld ontwerp en de waterdichte prestaties van het horloge kunnen 100 meter bereiken, uitstekende prestaties voldoen aan alle dagelijkse behoeften! Het Bell & Ross-logo op de onderkant en de belettering aan de onderkant zijn duidelijk zichtbaar, de intensiteit van de belettering is ook aanwezig en de geborstelde behandeling is zeer gestructureerd. Het komt overeen met de originele getextureerde rubberen band met een roestvrijstalen gesp, ontworpen voor gebruik onder water.

Bell & Ross, als een horloge dat zich richt op militaire kwaliteit, de variëteit is altijd geweldig geweest, en ons replica-horloge van hoge kwaliteit bereikt ook zo’n uitstekende afwerking! Vrienden die van hoogwaardige replica duikhorloges houden, kunnen dit hoogwaardige replica horloge overwegen!