IWC IW388001 Pilot Top Gun Edition Zwarte Wijzerplaat Zwitsers Replica Horloge

IWC-horloges hebben veel horloges uit de klassieke serie, zoals IWC Pilot’s Watch, IWC-Portugieser-serie, Portofino-serie en Aquatimer-serie. Elke serie heeft zijn representatieve horlogemodel, waarvan ik de IWC Pilot’s Watch-serie het leukst vind. Dus vandaag stel ik je voor aan een instapmodel IWC Pilot’s Watch-serie replica horloge-IWC IW388001 Pilot replica horloge.

De keramische kastmaat van dit IWC Pilot replica horloge is vergroot van de traditionele 44 mm tot 2 mm tot 46 mm. Tegelijkertijd wordt de maat vergroot terwijl het gewicht licht is, dus het is zeer comfortabel om te dragen. Het belangrijkste kenmerk van dit Zwitserse replica-horloge is de flyback-chronograaffunctie. Wanneer u op de resetknop drukt, keert de chronograafwijzer terug naar nul en kunt u onmiddellijk een nieuwe chronograaf starten. De operatie is eenvoudiger.

Dit replica IWC Pilot-horloge maakt gebruik van witte lichtgevende wijzers en indexen, met een zwarte wijzerplaat die er schoon en netjes uitziet. De centrale chronograafwijzer is uitgerust met een jetmachine-vormige signaalrode balancer. De kleine wijzerplaat op de 6 uur positie is ontworpen met een rode wijzer, wat handig is om te lezen, wat mooi en praktisch is.

De algehele rode, witte en zwarte kleur van dit hoogwaardige replica horloge geeft een sportiever en rustiger gevoel. In combinatie met de klassieke IWC-spiegel met saffierblauwe coating is de textuur uitstekend. De totale schaal van de wijzerplaat is gelijkmatig en netjes, de grootte van het lettertype is hetzelfde als het origineel en de schaal en wijzer zijn voorzien van Zwitserse lichtgevende verf. Om drie uur is het kalendervenster gebogen, met een visueel vergrote kijkhoek, en het ontwerp laat zien dat de driedaagse datum ook de leesbaarheid vergroot.

De zijkant van dit replica horloge is uitgerust met drie titanium kronen en chronograafknoppen: de bovenkant is de flyback-chronograaf (start / return), het midden is de ingeschroefde kroon en de onderkant is de stopknop van de chronograaf. Praktisch en krachtig maakt dit kwaliteits replica horloge aantrekkelijker. En de keramische buitenring is consistent met het originele materiaal en kan worden uitgewisseld met het echte.

De titanium achterkant van dit replica horloge is gegraveerd met het Top Gun Navy Air Force-logo, een uniek symbool van dit horloge. Het detail van het TOP GUN-kleurenlogo op de onderklep is zeer delicaat en het is ook de beste replica-horloge-versie van de horloge-replica op de markt. Uitgerust met geïmporteerde 7750 bewegingen, swingfrequentie 28800, is de meting nauwkeuriger en is het meer antimagnetisch onder de voorwaarde van een sterk magnetisch veld.

Dit replica IWC Pilot-horloge wordt gecombineerd met een zachte zwarte band, die stijlvoler en comfortabeler is met een titanium gesp. Dit type band is zeer geschikt om te dragen tijdens het sporten, wat de samentrekking door zweten effectief kan voorkomen. De gesp en de kroon zijn geëchood en ze zijn allemaal gemaakt van titanium materiaal dat consistent is met het origineel.