Hoe Onderscheid Je Het Verschil Tussen Cartier Ballon Bleu De Cartier Fake Watches En Echte Horloges

Cartier Ballon Bleu De Cartier is sinds de lancering een van de favoriete horlogestijlen van modecirkels, supersterren en koninklijke edelen. Cartier Ballon Bleu De Cartier heeft zijn unieke charme en trekt talloze fans. Uiteraard bevat het ook hoogwaardige Cartier replica horloges. De beste replica Cartier-horloges die op onze website worden verkocht, zijn altijd erg populair geweest. Dus wat is er uniek aan onze Cartier Ballon Bleu De Cartier replica horloges? Ik heb voor iedereen vier punten samengevat; laten we kijken.

  • 1. De gestroomlijnde kast die er rond en niet-rond uitziet: De kast van Cartier Ballon Bleu De Cartier replica horloge heeft een glad en gestroomlijnd ontwerp. De algehele rondheid en voortreffelijkheid zijn klassiekers in horlogeontwerp. Zowel de voorkant als de onderkant van het horloge vertonen een ronde boog.
  • 2. Oversized cabochon saffier kroon: Onze Cartier Ballon Bleu De Cartier replica horloge kroon is ingelegd met een oversized cabochon saffier en de kroon heeft een beschermende brug, als een blauwe ballon die uit de lucht oprijst.
  • 3. Gebogen glazen spiegel: De spiegel van ons Cartier replica horloge is een bol gebogen glas. Dit ontwerp kan de wijzerplaatdetails vergroten en het leesbaarder maken. Dit detail is ook een perfecte kopie van het originele product, met hetzelfde effect als het originele.
  • 4. Uniek wijzerplaatontwerp: De wijzerplaat van Cartier Ballon Bleu De Cartier is zeer herkenbaar: de guilloche wijzerplaat, Romeinse cijfers, spoorvormige minutenring, blauwe zwaardvormige roestvrijstalen wijzer en dezelfde esthetische traditie als Cartier. Door de invloed van de kroon weken Romeinse cijfers af van de algemene cirkelbaan en verzonken ze naar binnen.

Bovenstaande vier aspecten zijn voldoende om volledig uit te leggen waarom het Cartier Ballon Bleu De Cartier replica horloge op onze website zo populair is. Het is ook vanwege de populariteit van dit horloge dat ertoe heeft geleid dat veel goedkope nephorloges op de markt zijn verschenen, waarvan de kwaliteit en het uiterlijk verschillen van die van echte. Vandaag in dit artikel leer ik je hoe je de kloof tussen Cartier Ballon Bleu De Cartier nep-horloges en echte horloges kunt onderscheiden.

De echte en nephorloges van Cartier Ballon Bleu De Cartier zijn eenvoudig te onderscheiden. Als het een goedkoop imitatiehorloge is, let dan op de wijzerplaat, achterkant, blauwe ballonwijzeras, enzovoort. En als het een horloge met een hoge replica is, moet u meer op de details letten. De volgende inhoud vertelt u hoe u de kloof van de ware en nep van Cartier Ballon Bleu De Cartier kunt onderscheiden.

Kiespunten: Cartier Ballon Bleu De Cartier’s 11-puntsschaal en 19-puntsschaal. De meeste Cartier-nephorloges van lage kwaliteit hebben op deze twee locaties een andere lengte dan de echte. Als u de klok controleert, kunt u eerst de 11-puntsschaal en de 19-puntsschaal controleren. Als ze niet hetzelfde zijn, hoef je niet naar het uurwerk te kijken.

De as van het Cartier Ballon Bleu De Cartier horloge is zilverwit. De as van inferieure nephorloges is blauw of zwart. Dit is de eenvoudigste identificatiemethode. Als de as zilverwit is, is deze niet per se authentiek, maar als dit niet de as is, is het geen zilverwit ijzer, het moet een nephorloge zijn!

Wijzerplaat afdrukken: Het afdrukken op de wijzerplaat van een echt horloge (inclusief de puntkomma-schaal en Engelse letters) is duidelijk, zwart en verhoogd, terwijl de lettertypen van nephorloges meestal wazig, zwak en niet verhoogd zijn. Daarom, als het horloge dat je hebt gekocht niet duidelijk is, aarzel dan niet, het is absoluut een nep.

Achterkaft: De belettering op de achterkaft, inclusief merk, horlogekast, kastmateriaal, model, serienummer productie, enz. De belettering op de echte tafel is heel duidelijk en diepgaand, de lijnen zijn “dun” en het lettertype is klein, terwijl de nep-tafel dikke lijnen, verschillende tinten, onooglijke lay-out en wazige logo’s heeft.

Volgens de authenticiteitsverificatiemethode hierboven is het mogelijk om inferieure nephorloges en topreplica horloges te onderscheiden. Pas als de details perfect zijn geworden, zijn echt hoogwaardige replica horloges. Onze Cartier Ballon Bleu De Cartier replica horloges besteden energie- en productiekosten. Om een ​​authentieker en perfecter Cartier replica horloge te restaureren, kunt u genieten van dezelfde kwaliteit als het authentieke horloge tegen de laagste prijs.