Replica Omega Seamaster Aqua Terra 231.10.43.22.02.001

Replica Omega Seamaster Aqua Terra 231.10.43.22.02.001 Gedetailleerde Parameters:

  • Afmeting: 43 mm
  • Cluster: replica 8601 automatisch mechanisch uurwerk
  • Materiaal kast: 316 stalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffierglas
  • Materiaal band: 316 stalen armband
  • Gespvorm: vouwgesp
  • Waterdichtheid: 50 meter

De kast van dit Omega replica horloge is uitgerust met een dekontwerp en de roestvrijstalen kast is gekoppeld aan een roestvrijstalen armband. Het uiterlijk is sfeervol en het vakmanschap kan worden vergeleken met de toonbank.
De functie van dit Zwitserse replica-horloge is ook hetzelfde als de authentieke, met jaarkalender, datumweergave-functie, geschroefde kroon, transparante kast terug, ark saffierglas, kan worden gezegd dat het het sterkste replica horloge op de markt is.