Replica Drive De Cartier WGNM0003 Klassiek Horloge

Replica Drive De Cartier WGNM0003 Gedetailleerde Parameters:

  • Grootte: 40 * 41 mm
  • Beweging: 9015 automatisch mechanisch uurwerk
  • Materiaal kast: 316 stalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffierglas
  • Materiaal band: band van kalfsleer
  • Gespvorm: vouwgesp
  • Waterdichtheid: 50 meter

Dit replica Cartier horloge heeft het traditionele ontwerp van het verleden verbroken, met zijn unieke kussenvormige kast en mooie kleine drie-pins ontwerp is het de klassieke serie van het merk geworden.

Dit kloonhorloge toont een gentleman-achtige houding met een warme en delicate kast en verzilverde guilloché wijzerplaat. De grote zwarte Romeinse cijfers en blauwe centrale uren en minutenwijzers vullen elkaar aan, de wijzerplaat van de kleine seconde bevindt zich boven 6 uur, een levendige schoonheid aan het horloge toevoegen.