Replica Franck Muller Master Square 6000 K SC DT R D CD

Replica Franck Muller Master Square 6000 K SC DT R D CD Gedetailleerde Parameters:

  • Afmeting: 42,4×42,4 mm
  • Uurwerk: Ronda quartz uurwerk
  • Materiaal kast: 316L roestvrijstalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Materiaal band: leer
  • Gesp vorm: pin gesp
  • Waterdichtheid: 30 meter

Dit imitatie horloge zet de stijl van de Franck Muller Master Square-serie voort, met een elegant ontwerp zonder beweging te verliezen, en het gebogen ontwerp van de kast is meer geschikt voor dagelijks gebruik en comfort.
De kast van dit Franck Muller replica horloge is gemaakt van 316L roestvrij staal met steentjes van Swarovski. Het heeft zowel een luxe uitstraling als een roestvrijstalen taaiheid. Een geribde krokodillenriem van kalfsleer is comfortabel en sfeervol.