Replica Patek Philippe Calatrava 5296G-010 Cassic En Tijdloos

Replica Patek Philippe Calatrava 5296G-010 Gedetailleerde Parameters:

  • Grootte: 38 mm x 9 mm
  • Beweging: Citizen 9015 automatisch uurwerk
  • Materiaal kast: 316 stalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Materiaal band: Italiaanse kalfslederen band
  • Gesp vorm: pin gesp
  • Waterdichtheid: 30 meter

We hebben de behuizing zorgvuldig gepolijst om een replica-horloge met perfecte verhoudingen en zacht licht te presenteren. De dunne ronde bezel omlijnt de elegante en elegante contouren en de wijzerplaat met ivoorwit reproduceert de authentieke verfijnde smaak.
Ons replica watch uitgerust met een klassieke Italiaanse kalfslederen band, de korrel is duidelijk en de textuur is uitstekend, wat een aanvulling is op de witte wijzerplaat. De gesp is zeer gepolijst en netjes. Alle gespen zijn uitwisselbaar met echte.