Replica Hublot Classic Fusion 511.NX.7071.LR Heren Horloges

Replica Hublot Classic Fusion 511.NX.7071.LR Gedetailleerde parameters:

  • Grootte: 45x10mm
  • Beweging: 2892 beweging
  • Materiaal kast: 316 stalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Bandmateriaal: lederen band
  • Gespvorm: vouwgesp
  • Waterdichtheid: 50 meter

De koffer en een oor van deze Hublot replica watches zijn geïntegreerd. Er zitten 6 H-vormige schroeven op de ring en 4 H-vormige schroeven op de behuizing. De bezel en behuizing zijn aan beide uiteinden met grote gebieden getekend en de tekening is erg fijn. De zijkanten en nokken van de kast zijn gepolijst. De herkenning is erg hoog.
Het werkelijke effect is veel meer dan de foto. Er zijn zeer fijne zonnevlekken op het wijzerplaatoppervlak van het horloge, zeer fijn, en er zijn duidelijke veranderingen in licht en schaduw onder het licht. Deze Hublot replica tijdschaal en wijzers hebben meerdere facetten, die zeer helder zijn in het licht. Het high-end gevoel van de wijzerplaat is relatief sterk, en het effect is meer dan de gewone wijzerplaat.