Replica Franck Muller Vanguard V45 Lichtgevend Horloge

Replica Franck Muller Vanguard V45 Gedetailleerde parameters:

  • Formaat: 45 × 53,7×12 mm
  • Uurwerk: Citizen 8215 automatisch mechanisch uurwerk
  • Materiaal kast: lichtgevende behuizing van koolstofvezel
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Bandmateriaal: Tape
  • Gespvorm: vouwgesp
  • Waterdichtheid: 30 meter

Dit top Zwitserse replica horloge ondergaat een speciaal behandelingsproces om de elegantie van koolstofvezel perfect te combineren met de eigenschappen van lichtgevende deeltjes, waardoor de eigenschappen van de twee materialen optimaal worden benut, waardoor een universum-achtige scène wordt gepresenteerd die nog nooit eerder in de behuizing is gezien.

Midden in de nacht zag het er futuristisch uit, wat verfrissend was. De koolstofvezel wijzerplaat en kast zijn versierd met lichtgevende details, waardoor dit Franck Muller replica horloge een unieke technologie is.