Replica Breitling Superocean A17392D8.C910.228S.A20SS.1

Replica Breitling Superocean A17392D8.C910.228S.A20SS.1 Gedetailleerde parameters:

  • Grootte: 44 × 14 mm
  • Beweging: 2824 automatisch mechanisch chronograaf uurwerk
  • Materiaal kast: 316 stalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Materiaal band: tape
  • Gespvorm: pin buckle
  • Waterdichtheid: groter dan 50 meter

 


Deze Breitling replica horloge heeft een stalen kast met een diameter van 44 mm, de behuizingcontour is ontworpen als een slanke, rubber gestanste geribbelde eenrichtingsdraaibare tafel. De ronde is beter leesbaar en de horloges zijn uitgerust met een countdown-indicator van 15 minuten toevoeging aan de extra grote digitale uurmarkeringen en een lichtgevende driehoek om 12 uur.

De grote Arabische cijfers en grote wijzers, gecoat met een witte lichtgevende coating, maken de wijzerplaat ook duidelijk en gemakkelijk te lezen, zelfs in de donkere diepzee. De ultrastevige stalen kast met een ingeschroefde kroon zorgt voor een waterbestendigheid van 200 tot 1.000 meter. Tegelijkertijd is het horloge ook uitgerust met een nieuwe marine race rubberen band, die is versierd met een cirkelvormig drijvend patroon op de buitenomtrek van de band om het opvallender te maken.