Luxe Replica Santos De Cartier WGSA0022 Horloge

Replica Santos De Cartier WGSA0022 Gedetailleerde parameters:

  • Grootte: 38X27.5mm
  • Beweging: geïmporteerde quartz-beweging
  • Materiaal kast: Roestvrij staal
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Materiaal band: lederen band
  • Gespvorm: pin buckle
  • Waterdichtheid: 30 meter

 


Santos De Cartier staat bekend om zijn vierkante vorm en klassieke elementen. Er zijn replica Cartier horloge is verkrijgbaar in kleine en grote maten. Het kleine formaat van de horloges is 38 x 27,5 mm en is geschikt voor meisjes. De rosé gouden kast is ook erg mooi, met een verzilverde matte wijzerplaat, zwevend tussen mannelijk en vrouwelijk. De wijzerplaat is een zeer bekend Santos-wijzerplaatontwerp met een lederen band voor mooie zakelijke slijtage.