Luxe Replica Patek Philippe Nautilus 5719 Gypsophila

Replica Patek Philippe Nautilus 5719 gedetailleerde parameters:

  • Grootte: 40X9.5mm
  • Periode: cal.324 automatisch mechanisch uurwerk
  • Materiaal kast: 316 stalen kast
  • Spiegelmateriaal: saffier spiegel
  • Bandmateriaal: 316 stalen armband
  • Gespvorm: vouwgesp
  • Waterdichtheid: 50 meter

 


Onze replica Patek Philippe heeft een solide structuur en een unieke persoonlijkheid. Het elegante en elegante klassieke sporthorloge, het originele model is een populaire schat in de veiling geworden. De nieuwe Nautilus toont het nieuwe ontwerp van de klassieke casual elegantie-collectie van Patek Philippe. Na enkele subtiele en zorgvuldige veranderingen, heeft deze replica Patek Philippe Nautilus een stijlvollere stijl en behoudt zijn oorspronkelijke essentie.