Panerai PAM1499 Luminor Marina 1950 3-Daags Goedkoop Replica Horloge

Vandaag zal dit artikel een uitstekende replica-prijs Panerai PAM1499-horloge met u delen. Op de Florence-tentoonstelling in 2016 lanceerde Panerai het nieuwe Luminor Marina 1950 3-Days Automatic Acciaio-serie horloge, dat de geschiedenis van de Luminor 1950-serie verder verrijkte.

Het model van dit horloge is PAM1499, voorzien van een nieuw P9010 volautomatisch mechanisch uurwerk met een driedaagse gangreserve. Het ontwerp van het horloge vermindert het gewicht en de dikte van de kast drastisch, met een dikte van slechts 15,6 mm en een diameter van 44 mm.

Panerai PAM1499 is het eerste volledig automatische mechanische horloge met een witte wijzerplaat in de Panerai Luminor 1950-serie. Het heeft een lichte en elegante vorm, voortreffelijke afwerking en eenvoudige lijnen. De wijzerplaat is duidelijk en gemakkelijk te lezen en gemakkelijk te dragen. Het is een sportief horloge geschikt voor elke gelegenheid. Dus lees dit alsjeblieft in mijn artikel over het evalueren van dit hoogwaardige Panerai PAM1499-horloge.

Dit Panerai PAM1499 replica horloge heeft een witte wijzerplaat en de kleur komt zeer dicht bij de echte versie. Het ziet er eenvoudig en elegant uit. Het horloge gebruikt Arabische cijfers en kleine puntjes als uurmarkeringen. De afwerking van het lettertype en het afdrukproces is perfect. Het formaat van het vierkante kalendervenster is hetzelfde als dat van het echte product.

Dit replica Panerai PAM1499 horloge heeft een kleine tweedehands wijzerplaat om 9 uur, in een unieke marineblauwe kleur. Uitgerust met gebogen saffierkristallen glazen lenzen, met zwaardvormige wijzers, zijn de uren- en minutenwijzers bedekt met geel lichtgevend materiaal. De kroonbrug is gemaakt van mat roestvrij staal, met een diameter van 44 mm en een dikte van 15,6 mm, wat consistent is met het origineel.

De kast van dit Panera PAM1499 horloge is gemaakt van AISI 316L roestvrij staal, dat een uitstekende corrosiebestendigheid en waterbestendigheid tot 300 meter heeft. De kast van dit hoogwaardige replica horloge is gemaakt van 316L roestvrij staal en heeft een anticorrosiebestendigheid (AISI 316L roestvrij staal). Het polijstniveau is vergelijkbaar met dat van echte producten.

Dit originele uurwerk maakt gebruik van een P.9010 volautomatisch mechanisch uurwerk met een gangreserve van 72 uur, en ons Panerai top replica horloge is uitgerust met het Shanghai uurwerk replica P9010 volautomatisch mechanisch uurwerk. Het belangrijkste kenmerk van deze beweging is dat de prachtige structuur het gewicht en de dikte van de kast aanzienlijk vermindert. De schokabsorberende edelsteenstructuur van het balanswiel van het uurwerk is hetzelfde als het originele uurwerk P9010.

De gesp heeft een grote originele gesp van Panerai, fijn geborsteld en gepolijst, en het merklogo van Panerai is aan de buitenkant gegraveerd. Met een Assolutamente bruine leren band is hij gemaakt van kalfsleer en is comfortabel en zacht. Dit Panerai PAM1499 replica horloge is een casual horloge in sportieve stijl. De witte wijzerplaat is een gewaagde poging. Het vertegenwoordigt ook een levenshouding. En de kwaliteit van dit Panerai replica-horloge is uitstekend, en de prijs is ook zeer betaalbaar, het is een goedkoop replica-horloge met zeer hoge kostenprestaties.